måndag 12 februari 2018

HEJ MÅNDAG

Tycker så om hallen sen vi gjorde om den. Det är ju typ öppen planlösning i hallen så det behövdes värme. Jag struntar i att sjuttioåtta bloggare nu har denna tapet, den är bara såå fin! Blev bra att göra spegeln under så det inte blev för mycket tapet liksom.


Hej måndag!

Helgen rasslade iväg och jag kom isäng kl 03.30 i natt hrm. Jo men d´sen vaknade jag av att jobbet försökt nå mig ca sjuttiogånger så det var nog medlingen att jag skulle ställa om till natt igen. Så med andra ord befinner jag mig på jobbet inatt igen eftersom det saknas folk. Denna vecka blir det sjukt mycket natt då närmare bestämt en ca 60 timmar men jag överlever nog. Som jag sagt innan så är det ju bästa gänget där så timmarna går oftast fort.Nu har jag svidat om till träningskläderna här igen. Det får bli en runda idag igen. Var så skönt igår att röra på sig och jag har saknat det. har bestämt att alla tillfällen jag får ska jag ut, även om det är mindre tillfällen nu än innan vi hade hästen. Emma får ta med sig sin far idag och åka på träningen själv så jag slipper stressa en himla massa. Det blir bra då hinner jag fixa lite matlådor inför kommande nattjobb också.


(Här hittar ni ett inlägg till om hallen, där har ni länkar till var grejerna kommer ifrån:)Nu - ut på pw!
KRAM

4 kommentarer:

Karin sa...

Så snygg hall. Fräscht!

Anonym sa...

Supersnyggt!
Vilken lycka att kunna ha så undanplockat och fint i hallen!
Kram
Jenny

Anonym sa...

Snygg hall å jag sätter en femma att ni som vi har groventré ni använder och denna hall bara är för gäster?! Å de är SÅ skönt för var gång gäst ringer på dörren slipper man ha panik över proppfull hall man kan bara välkomna med snyggt städat direkt!!

Malin sa...

Så himla fint!! Åker ner i inspirationsmappen inför vårt nybygge! Har ni gjort spegeln själv?
Skulle vilja ha det så i vårt kommande vardagsrum.

Tack för all inspiration!!

//Malin