torsdag 26 oktober 2017

NU ÄR HALLEN ÄÄÄNTLIGEN KLARHär är hallen vänner! Ääntligen klar. Tog bara väldigt länge he he;) Här skrev jag om planen och nu är den i hamn. Jag älskar hur varmt det blev, tapeten från Morris är trots nu att man sett den på diverse bloggar och instagram i mängd fortfarande så på pricken fin. Lite skillnad va??;) I morgon väntar leverans av den saken jag beställde på 200m2 hurrey! Hallbyrån är från Asplund serien Snö från Lindholms Interiör, hatthyllan (som jag får mängder frågor om) här (Adlinks), Lampa Newport Home, Skohorn Edblad, Tavla från Yellow Corner, Parapylyställ Svenskt Tenn.

Hej hallå finisar!


Ja den vanliga visan livet har kommit emellan, dvs massa nattjobb och upp och ner. Men nu är jag tillbaka idag, sen jobbar jag natt igen hela helgen (suck - lönehelg och alltid fullt upp då och så ska vi ställa tillbaka klockan en timme vilket innebär än mindre tid hemma och mer tid på jobbet:(). Idag har jag iaf hängt med Emma och hennes vän och hennes mamma hela dagen. Vi har kört två stall och sen varit och tittat när Toves tränare ridit för Bo Jenå (Svenska landslagsledaren), vi missade tyvärr när Emmas tränare Nina red men såå lärorikt att se Toves. Emma och Tove fick även äran att rida hennes andra hästar idag vilket var wow. Såå fina. Kan piff och puff och sånt och man lär sig enormt som ungdom att få rida så utbildade hästar. Tror tjejerna drömmer om vart de själva kommer vara med sina om 10 år;) Sen har vi även varit hos vår lus såklart. 


Nu väntar pizzan i ugnen. Det blir pizzatorsdag redan idag då vi igen ses knappt i helgen, så då kör vi mys idag ihop istället. Sen ska jag plocka in i nyrenoverade badrummet med, N har städat ur det mesans vi var i stallet. Älskar så fint det blev där med!:)Happy torsdag vänner!
KRAM