fredag 5 maj 2017

HEJ HELGENOch så var helgen här! Jag är inte så pepp på att vara på jobbet nattetid denna men det får funka. Brukar vara kul när man väl kommer dit men jag hade hellre varit med i stallet hela helgen då det är fälttävlan ute hos oss (ska dit och vara sjukvårdsansvarig i kväll en stund innan jobbet) och alla kommer vara där och ha det mycket trevligt i det fina vädret. Har hör att nästa vecka ska det bli sämre väder igen - vill inte - vill ha sol och vår och härligt.


Men. Nu är det helg. Alltid lika trevligt på något sätt, vare sig man jobbar eller ej. Önskar er alla en fin start på den nu!
KRAM1 kommentar:

Anonym sa...


Hej fina Mia!
Visst har vi härligt väder nu, maj är en underbar månad. Förstår att du helst vill vara med hos hästarna! Jag har själv en dotter som är äldre än dina som ridit i många år, tyvärr föll hon av i lördags och landade på huvudet. Vi fick uppsöka akuten på orten vi bor på och där blev hon väl omhändertagen, undersökt och röntgad. Tack och lov för riktigt bra hjälm och säkerhetsväst, inget riktigt allvarligt(brutet eller inre blödningar) dock en del huvudvärk och mörbultad. Vi tänker att hon nog bör vila ett tag till från ridningen för säkerhets skull? Jag är grymt imponerad och tacksam över den fina vård vi har i Sverige och vilket fantastiskt jobb ni i vården gör, tack! Hälsningar Susanne.